Nubberöra

Nubberöra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(10)

Nubberöra på matjesill som serveras med lagrad ost på knäcke och extra lök. Recept ur kokboken: Min plats på jorden av Petter.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
  • 200 g matjessill
  • 3 hårdkokta ägg
  • 200 g små kokta kalla potatisar
  • 1 dl fint skuren färsk gräslök
  • 0.5 liten rödlök, finhackad
  • 0.5 dl gräddfil
  • 0.5 dl crème fraiche
  • salt och peppar
  • Till servering
  • knäckebröd, lagrad ost och extra rödlök

Gör så här

  1. Hacka matjessill och ägg i små bitar och skala och småtärna potatisarna. Blanda ihop med resten av ingredienserna och smaka av med salt och peppar.
  2. Servera röran på knäckebröd. Gärna med en skiva lagrad ost under och ev lite extra lök på toppen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Marie

2020-12-22

F

Nubberöra
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 200 g matjessill
  • 3 hårdkokta ägg
  • 200 g små kokta kalla potatisar
  • 1 dl fint skuren färsk gräslök
  • 0.5 liten rödlök, finhackad
  • 0.5 dl gräddfil
  • 0.5 dl crème fraiche
  • salt och peppar
  • Till servering
  • knäckebröd, lagrad ost och extra rödlök

Nubberöra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(10)

Nubberöra på matjesill som serveras med lagrad ost på knäcke och extra lök. Recept ur kokboken: Min plats på jorden av Petter.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner

Gör så här

  1. Hacka matjessill och ägg i små bitar och skala och småtärna potatisarna. Blanda ihop med resten av ingredienserna och smaka av med salt och peppar.
  2. Servera röran på knäckebröd. Gärna med en skiva lagrad ost under och ev lite extra lök på toppen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Marie

2020-12-22

F