Nötboll med aprikoser och kokos
  • Tid 15 min

Nötboll med aprikoser och kokos

0 (0 betyg)

Mellanmål eller dessertbollar som görs på nötmassan som blir över när du gör nöt- eller mandelmjölken.

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 7

Ingredienser

20 st
  • 3 dl nöt - eller mandelnötsmassa från beredning av hasselnötsmjölk eller mandelmjölk
  • 2.5 msk kakao
  • 3 msk kokosolja
  • 1 dl kokosflingor
  • 2 dl finhackade torkade aprikoser
  • 1.5 msk honung
  • 1 krm salt
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Lägg nöt- eller mandelnötsmassa i en bunke. Blanda ner kakao, kokosolja, kokosflingor, torkade aprikoser, honung och salt.

  2. 2

    Forma till ca 20 bollar. Rulla dem i kokos eller kakao. Bollarna håller ca 1 vecka i kylen.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar