Niklas rödbetssallad
  • Tid 15 min + tid att koka betorna

Niklas rödbetssallad

0 (0 betyg)

Ett helt nytt sätt att servera rödbetssalladen på! Recept av Niklas Ekstedt.

  • Tillagningstid 15 min + tid att koka betorna
  • Ingredienser 7

Ingredienser

6 bufféportioner
  • 500 g färska rödbetor
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 msk dijonsenap
  • 0.5 dl riven färsk pepparrot
  • salt och svartpeppar
  • 1 syrligt äpple
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka rödbetorna mjuka i saltat vatten. Gnid loss skalen och skär betorna i bitar.

  2. 2

    Blanda majonnäs, crème fraiche, senap och pepparrot. Smaka av med salt och peppar.

  3. 3

    Bred ut majonnäsblandningen på ett serveringsfat. Fördela rödbetorna ovanpå. Skär äpplet i fina strimlor eller små tärningar och strö dem över rödbetorna.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar