Minilaxtartar på mörkt pumpernickel

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (1 betyg)

Minilaxtartar med smak av lök, dill och senap passar lika bra som förrätt som på buffébordet.

Tillagningstid: 10 minuter
24 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g gravad lax
  • 200 g kallrökt lax
  • 2 msk röd- eller schalottenlök, finhackad
  • 3 msk crème fraiche
  • 2 msk hackad dill eller koriander
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 grovt, mörkt bröd
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Skär laxen i små tärningar. Blanda dem med resten av ingredienserna. Smaka av med salt och peppar. Forma små biffar, lägg på tallrik och ställ i kylen.
  2. Gör små cirklar av brödet. Lägg biffarna på bröden och toppa med lite grönt strax före servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Enkla gravlaxbakelser

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Snabbgravad sashimi med senapsmajonnäs

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Ansjovisröra med brynt smör

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Limeströmming

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Laxsashimi med sesamfrön

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Sesammarinerad lax med vattenkrasse

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Mirinmarinerad lax

Betyg
Betyg
(8)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 200 g gravad lax
  • 200 g kallrökt lax
  • 2 msk röd- eller schalottenlök, finhackad
  • 3 msk crème fraiche
  • 2 msk hackad dill eller koriander
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 grovt, mörkt bröd
  • 1 tsk salt

Minilaxtartar på mörkt pumpernickel

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (1 betyg)

Minilaxtartar med smak av lök, dill och senap passar lika bra som förrätt som på buffébordet.

Tillagningstid: 10 minuter
24 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär laxen i små tärningar. Blanda dem med resten av ingredienserna. Smaka av med salt och peppar. Forma små biffar, lägg på tallrik och ställ i kylen.
  2. Gör små cirklar av brödet. Lägg biffarna på bröden och toppa med lite grönt strax före servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Enkla gravlaxbakelser

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Snabbgravad sashimi med senapsmajonnäs

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Ansjovisröra med brynt smör

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Limeströmming

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Laxsashimi med sesamfrön

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Sesammarinerad lax med vattenkrasse

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Mirinmarinerad lax

Betyg
Betyg
(8)