Melonsallad med lime och mynta

Betyg (1-5):
2.61 (18 betyg)

Den perfekta avslutningen på en god middag är ett frostat glas med isig melon, mynta och lime.

Tillagningstid: 10 minuter + 1 timme i frysen
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 st
  • 1 kg melon, gärna olika sorter
  • 2 lime, finrivet skal och saft
  • 0.5 dl strösocker
  • 3 dl strimlad mynta

Gör så här

  1. Skär upp melonen och skär bort skalet. Tärna och kärna ur.
  2. Lägg melonbitarna på brickor. Pressa över limesaft. Ställ i frysen ca 1 tim. Ställ även serveringsglasen i frysen.
  3. Blanda socker, limeskal och mynta i en bunke.
  4. Vänd runt melonbitarna i sockerblandningen vid servering och lägg i de frostade glasen.

Tips

Toppa glassen med mousserande vin till de vuxna.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Jordgubbssoppa - Coop

(5)

Vattenmelonsoppa - Coop

(0)

Hemavans äppelkaka - Coop

(148)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor - Coop

(20)

Bananchips och honungstryffel - Coop

(0)

"Vanilla bowl" - vaniljkräm med frukt - Coop

(0)

Kardemumma- och citronkakor med lemon curd- grädde och bär - Coop

(0)

Mangobowl med kokos - Coop

(6)
4 st
  • Ingredienser 4 st
  • 1 kg melon, gärna olika sorter
  • 2 lime, finrivet skal och saft
  • 0.5 dl strösocker
  • 3 dl strimlad mynta

Melonsallad med lime och mynta

Betyg (1-5):
2.61 (18 betyg)

Den perfekta avslutningen på en god middag är ett frostat glas med isig melon, mynta och lime.

Tillagningstid: 10 minuter + 1 timme i frysen
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär upp melonen och skär bort skalet. Tärna och kärna ur.
  2. Lägg melonbitarna på brickor. Pressa över limesaft. Ställ i frysen ca 1 tim. Ställ även serveringsglasen i frysen.
  3. Blanda socker, limeskal och mynta i en bunke.
  4. Vänd runt melonbitarna i sockerblandningen vid servering och lägg i de frostade glasen.

Tips

Toppa glassen med mousserande vin till de vuxna.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Jordgubbssoppa - Coop

(5)

Vattenmelonsoppa - Coop

(0)

Hemavans äppelkaka - Coop

(148)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor - Coop

(20)

Bananchips och honungstryffel - Coop

(0)

"Vanilla bowl" - vaniljkräm med frukt - Coop

(0)

Kardemumma- och citronkakor med lemon curd- grädde och bär - Coop

(0)

Mangobowl med kokos - Coop

(6)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies