Matig macka med grapefrukt

Matig macka med grapefrukt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
  • 150 g rökt skinka eller kalkon, i strimlor
  • 2 msk tunt skivad rödlök eller gräslök
  • 1 dl gurka, i små tärningar
  • 1 rött äpple, i små tärningar
  • 4 krm röd currypasta
  • 0.5 dl matyoghurt
  • 4 grova brödskivor, av typen fullkornsbröd
  • 50 g sallad
  • 1 söt grapefrukt, i skal- och hinnfria klyftor

Gör så här

  1. Blanda kött, lök, gurka, äpple, currypasta och yoghurt. Fyll röran i delade bröd, garnera med sallad och grapefrukt.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Matig macka med grapefrukt
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 150 g rökt skinka eller kalkon, i strimlor
  • 2 msk tunt skivad rödlök eller gräslök
  • 1 dl gurka, i små tärningar
  • 1 rött äpple, i små tärningar
  • 4 krm röd currypasta
  • 0.5 dl matyoghurt
  • 4 grova brödskivor, av typen fullkornsbröd
  • 50 g sallad
  • 1 söt grapefrukt, i skal- och hinnfria klyftor

Matig macka med grapefrukt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Blanda kött, lök, gurka, äpple, currypasta och yoghurt. Fyll röran i delade bröd, garnera med sallad och grapefrukt.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!