Lotta Lundgren - Äppelsallad med kryddsocker och citrus

Betyg (1-5):
2.75 (4 betyg)

Syrlig sallad på äpplen och grapefrukt, toppade med granatäpplekärnor. Recept av Lotta Lundgren

8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 7 st
  • 2 apelsiner
  • 2 blodgrapefrukter
  • 3 krispiga äpplen, tex Pink lady, tunt skivade
  • 2 msk socker, helst rårörsocker
  • 1 stjärnanis
  • 4 kryddnejlikor
  • 1 granatäpple, kärnorna

Gör så här

  1. Skär bort skalet med en liten kniv så att fruktköttet på citrusfrukterna blir synligt. Skär ut hinnfria klyftor och lägg åt sidan.
  2. Pressa saften från mittbiten som blir kvar över äppelskivorna. Mortla socker, stjärnanis och kryddnejlikor och vänd försiktigt runt med äpplena.
  3. Ställ äpplena i kylen minst 30 min och häll sedan bort saften. Arrangera citrusklyftor, äpple och granatäpplekärnor i en skål eller på ett fat.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Karamelliserad sparrispotatis, kokta päron och ädelost - Coop

(11)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Coleslaw med grönkål och äpple - Coop

(7)

Rostbiff med äppel-crème fraiche och sockerstekt färskpotatis - Coop

(12)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Rostade bröd med fetaostkräm och ärtor - Coop

(0)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Äppel- och räksalsa i endiveblad - Coop

(1)
7 st
  • Ingredienser 7 st
  • 2 apelsiner
  • 2 blodgrapefrukter
  • 3 krispiga äpplen, tex Pink lady, tunt skivade
  • 2 msk socker, helst rårörsocker
  • 1 stjärnanis
  • 4 kryddnejlikor
  • 1 granatäpple, kärnorna

Lotta Lundgren - Äppelsallad med kryddsocker och citrus

Betyg (1-5):
2.75 (4 betyg)

Syrlig sallad på äpplen och grapefrukt, toppade med granatäpplekärnor. Recept av Lotta Lundgren

8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär bort skalet med en liten kniv så att fruktköttet på citrusfrukterna blir synligt. Skär ut hinnfria klyftor och lägg åt sidan.
  2. Pressa saften från mittbiten som blir kvar över äppelskivorna. Mortla socker, stjärnanis och kryddnejlikor och vänd försiktigt runt med äpplena.
  3. Ställ äpplena i kylen minst 30 min och häll sedan bort saften. Arrangera citrusklyftor, äpple och granatäpplekärnor i en skål eller på ett fat.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Karamelliserad sparrispotatis, kokta päron och ädelost - Coop

(11)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Coleslaw med grönkål och äpple - Coop

(7)

Rostbiff med äppel-crème fraiche och sockerstekt färskpotatis - Coop

(12)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Rostade bröd med fetaostkräm och ärtor - Coop

(0)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Äppel- och räksalsa i endiveblad - Coop

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies