Laxcevichesallad
Laxcevichesallad
  • Tid 135 min

Laxcevichesallad

0 (0 betyg)

Peru är bäst på fisk! Här, en ceviche i härlig svensk tappning.

  • Tillagningstid 135 min
  • Ingredienser 9

Ingredienser

4 portioner
  • 400 g laxfilé, skinn- och benfri, fryst i 1 dygn
Marinad:
  • 2 msk olivolja
  • 4 lime, pressad saft
  • 0.5 tsk chili i tub
  • 1 tsk salt
Sallad:
  • 1 grapefrukt, skuren i skinnfria klyftor
  • 1 urkärnad, strimlad gurka
  • 3 tunt skivade salladslökar
  • 1 liter blandad sallad
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Halvtina laxen och skär den i ½ centimeter tjocka bitar. Blanda marinaden. Vänd ner laxskivorna i den och låt marinera 1-3 timmar i kylen. Varva laxen försiktigt med grapefrukt, gurka, salladslök och salladsblad på ett fat.

Servering

Servera som förrätt med bröd.
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar