Kycklingwrap med hummus och paprika

Betyg (1-5):
3 (12 betyg)

Lättlagade och goda tortillawraps med kyckling och rucola.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (14)
  • 500 g kycklingfilé
  • 1 tsk olja
  • 0.25 tsk svartpeppar
  • 4 tortillabröd
  • 2 grillad paprika i olja
  • 70 g rucola
  • 0.5 tsk salt
  • Hummus:
  • 400 g sköljda kikärtor,1 burk
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 msk pressad citronsaft
  • 2 msk vatten
  • 0.5 tsk sesamolja
  • 0.5 tsk kajennpeppar
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Lägg alla ingredienserna till hummusen i en bunke och mixa slät med en stavmixer.
  2. Dela varje kycklingfilé i 3 avlånga bitar. Stek kycklingen i olja på medelvärme ca 5 min. Salta och peppra.
  3. Fördela paprika, rucola och hummus diagonalt på bröden. Lägg på kyckling och rulla ihop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Morotssoppa med kokosmjölk och kyckling

(22)

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple

(3)

Thainudlar med kycklingfärssås

(39)

Wraps med kyckling och vitkålssallad

(30)

Kycklingpiroger

(7)

Kycklingwrap med avokado och solroskärnor

(10)

Kycklingmackor caesar-style

(9)

Kyckling i bröd

(5)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 500 g kycklingfilé
  • 1 tsk olja
  • 0.25 tsk svartpeppar
  • 4 tortillabröd
  • 2 grillad paprika i olja
  • 70 g rucola
  • 0.5 tsk salt
  • Hummus:
  • 400 g sköljda kikärtor,1 burk
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 msk pressad citronsaft
  • 2 msk vatten
  • 0.5 tsk sesamolja
  • 0.5 tsk kajennpeppar
  • 0.5 tsk salt

Kycklingwrap med hummus och paprika

Betyg (1-5):
3 (12 betyg)

Lättlagade och goda tortillawraps med kyckling och rucola.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg alla ingredienserna till hummusen i en bunke och mixa slät med en stavmixer.
  2. Dela varje kycklingfilé i 3 avlånga bitar. Stek kycklingen i olja på medelvärme ca 5 min. Salta och peppra.
  3. Fördela paprika, rucola och hummus diagonalt på bröden. Lägg på kyckling och rulla ihop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Morotssoppa med kokosmjölk och kyckling

(22)

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple

(3)

Thainudlar med kycklingfärssås

(39)

Wraps med kyckling och vitkålssallad

(30)

Kycklingpiroger

(7)

Kycklingwrap med avokado och solroskärnor

(10)

Kycklingmackor caesar-style

(9)

Kyckling i bröd

(5)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies