Kycklingben och grönsaker i ugnen

Betyg (1-5):
3.78 (9 betyg)

Tillagningstid: 55 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 12 st
  • 800 g grönsaker och rotfrukter t ex fänkål, morot, rödlök, palsternacka
  • 900 g kycklingben
  • 3 msk mango chutney
  • 3 msk olivolja
  • 2 msk kikkomansoya eller annan ljus soja
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 msk flingsalt
  • 1 tsk svartpeppar
  • Ingefärsyoghurt:
  • 2 dl matyoghurt
  • 0.5 riven färsk ingefära eller 0,5 tsk torkad
  • rivet citronskal
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Skala rotfrukter och grönsaker, skär i bitar eller strimlor. Lägg grönsaker, rotfrukter och kycklingben i en ugnssäker form. Blanda chutney, olja, soja och balsamvinäger och häll över. Salta och peppra. Blanda om alltsammans med händerna och låt stå i ugnen tills kycklingbenen är klara, 35-40 minuter. Rör om en eller två gånger.
  2. Blanda yoghurt, ingefära och citronskal. Smaka av med salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple - Coop

(2)

Fajitagryta med kyckling - Coop

(4)

Krämig kycklinggryta med svamp och zucchini - Coop

(14)

Ugnsstekt kyckling med tagliatelle och rucolapesto - Coop

(8)

Texmexsallad från grillmiddagen - Coop

(0)

Stekt anka med apelsinsås och ugnsstekt pumpa - Coop

(2)

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing - Coop

(0)

Hälsotallrik med indisk kyckling - Coop

(0)
12 st
  • Ingredienser 12 st
  • 800 g grönsaker och rotfrukter t ex fänkål, morot, rödlök, palsternacka
  • 900 g kycklingben
  • 3 msk mango chutney
  • 3 msk olivolja
  • 2 msk kikkomansoya eller annan ljus soja
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 msk flingsalt
  • 1 tsk svartpeppar
  • Ingefärsyoghurt:
  • 2 dl matyoghurt
  • 0.5 riven färsk ingefära eller 0,5 tsk torkad
  • rivet citronskal
  • salt och svartpeppar

Kycklingben och grönsaker i ugnen

Betyg (1-5):
3.78 (9 betyg)

Tillagningstid: 55 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala rotfrukter och grönsaker, skär i bitar eller strimlor. Lägg grönsaker, rotfrukter och kycklingben i en ugnssäker form. Blanda chutney, olja, soja och balsamvinäger och häll över. Salta och peppra. Blanda om alltsammans med händerna och låt stå i ugnen tills kycklingbenen är klara, 35-40 minuter. Rör om en eller två gånger.
  2. Blanda yoghurt, ingefära och citronskal. Smaka av med salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple - Coop

(2)

Fajitagryta med kyckling - Coop

(4)

Krämig kycklinggryta med svamp och zucchini - Coop

(14)

Ugnsstekt kyckling med tagliatelle och rucolapesto - Coop

(8)

Texmexsallad från grillmiddagen - Coop

(0)

Stekt anka med apelsinsås och ugnsstekt pumpa - Coop

(2)

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing - Coop

(0)

Hälsotallrik med indisk kyckling - Coop

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies