Kycklingben med fänkålsrubb

Betyg (1-5):
3.41 (34 betyg)

Fänkålsrubben ger en spännande smak åt kycklingen. Praktisk utflyktsmat.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 1.5 msk flingsalt
  • 1.5 msk rosépeppar
  • 0.5 msk torkad mynta
  • 0.5 msk fänkålsfrön
  • 900 g kycklingben
  • 1 msk olja

Gör så här

  1. Stöt salt, peppar, mynta och fänkål i en mortel.Klappa och gnid in kryddblandningen på kycklingbenen.
  2. Grilla indirekt (med glödbädden längs med sidorna av grillen) runt om tills de är genomstekta, 20-25 minuter.

Tips

Det går bra att steka kycklingen i ugnen också. Ringla då eventuellt olja över kycklingbenen och stek dem 25-30 minuter.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(11)

Tacobåtar med kycklingfärs

(3)

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple

(2)

Matkassens caesarsallad

(31)

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

(0)

Ugnsstekt kyckling med tagliatelle och rucolapesto

(8)

Tandoorikyckling i pitabröd med raita

(13)

Kyckling och sötpotatis på plåt

(20)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1.5 msk flingsalt
  • 1.5 msk rosépeppar
  • 0.5 msk torkad mynta
  • 0.5 msk fänkålsfrön
  • 900 g kycklingben
  • 1 msk olja

Kycklingben med fänkålsrubb

Betyg (1-5):
3.41 (34 betyg)

Fänkålsrubben ger en spännande smak åt kycklingen. Praktisk utflyktsmat.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stöt salt, peppar, mynta och fänkål i en mortel.Klappa och gnid in kryddblandningen på kycklingbenen.
  2. Grilla indirekt (med glödbädden längs med sidorna av grillen) runt om tills de är genomstekta, 20-25 minuter.

Tips

Det går bra att steka kycklingen i ugnen också. Ringla då eventuellt olja över kycklingbenen och stek dem 25-30 minuter.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(11)

Tacobåtar med kycklingfärs

(3)

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple

(2)

Matkassens caesarsallad

(31)

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

(0)

Ugnsstekt kyckling med tagliatelle och rucolapesto

(8)

Tandoorikyckling i pitabröd med raita

(13)

Kyckling och sötpotatis på plåt

(20)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies