För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Kyckling i bröd

Betyg (1-5):
2.6 (5 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter + tid att svalna
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 msk olja
  • 2 tsk curry
  • 500 g kycklinglårfilé
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1.5 dl turkisk yoghurt (10%)
  • 150 g urkärnat, tärnat äpple
  • 2 tsk flytande honung
  • peppar
  • 4 mjuka bröd, t ex pitabröd eller ciabatta
  • salt

Gör så här

  1. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs curryn. Dela kycklinglårfiléerna och stek dem runt om. Salta och peppra. Stek tills kycklingen är genomstekt, cirka 10 minuter. Låt svalna.
  2. Skär kycklingen i mindre bitar och blanda med resten av ingredienserna. Smaka av med salt och peppar.
  3. Fyll bröden med röran.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



10 st
  • Ingredienser (10)
  • 2 msk olja
  • 2 tsk curry
  • 500 g kycklinglårfilé
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1.5 dl turkisk yoghurt (10%)
  • 150 g urkärnat, tärnat äpple
  • 2 tsk flytande honung
  • peppar
  • 4 mjuka bröd, t ex pitabröd eller ciabatta
  • salt

Kyckling i bröd

Betyg (1-5):
2.6 (5 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter + tid att svalna
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs curryn. Dela kycklinglårfiléerna och stek dem runt om. Salta och peppra. Stek tills kycklingen är genomstekt, cirka 10 minuter. Låt svalna.
  2. Skär kycklingen i mindre bitar och blanda med resten av ingredienserna. Smaka av med salt och peppar.
  3. Fyll bröden med röran.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!