Kyckling i bröd

Betyg (1-5):
2.6 (5 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter + tid att svalna
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (10)
  • 2 msk olja
  • 2 tsk curry
  • 500 g kycklinglårfilé
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1.5 dl turkisk yoghurt (10%)
  • 150 g urkärnat, tärnat äpple
  • 2 tsk flytande honung
  • peppar
  • 4 mjuka bröd, t ex pitabröd eller ciabatta
  • salt

Gör så här

  1. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs curryn. Dela kycklinglårfiléerna och stek dem runt om. Salta och peppra. Stek tills kycklingen är genomstekt, cirka 10 minuter. Låt svalna.
  2. Skär kycklingen i mindre bitar och blanda med resten av ingredienserna. Smaka av med salt och peppar.
  3. Fyll bröden med röran.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



10 st
  • Ingredienser (10)
  • 2 msk olja
  • 2 tsk curry
  • 500 g kycklinglårfilé
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1.5 dl turkisk yoghurt (10%)
  • 150 g urkärnat, tärnat äpple
  • 2 tsk flytande honung
  • peppar
  • 4 mjuka bröd, t ex pitabröd eller ciabatta
  • salt

Kyckling i bröd

Betyg (1-5):
2.6 (5 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter + tid att svalna
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs curryn. Dela kycklinglårfiléerna och stek dem runt om. Salta och peppra. Stek tills kycklingen är genomstekt, cirka 10 minuter. Låt svalna.
  2. Skär kycklingen i mindre bitar och blanda med resten av ingredienserna. Smaka av med salt och peppar.
  3. Fyll bröden med röran.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies