Kryddsatta oljor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (8 betyg)

Smaksätt dina oljor själv och med färska kryddor.

3 flaskor à 75 cl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • Rosmarinolja:
  • 1 kvist rosmarin
  • 0.25 apelsin ca 5 cm lång remsa
  • 7 dl olivolja
  • Timjanolja:
  • 5 kvist timjan
  • 0.25 citron ca 5 cm lång remsa
  • 7 dl olivolja
  • Basilikaolja:
  • 8 basilikablad
  • 1 hel vitlöksklyfta
  • 0.5 urkärnad röd chili, delad på längden
  • 7 dl olivolja

Gör så här

  1. Stoppa ner kryddor och övriga smaksättare i en ren flaska.
  2. Häll i oljan så att den täcker alla ingredienser. Detta är viktigt så att ingredienserna inte möglar.
  3. Förslut flaskan och låt oljan dra i rumstemperatur minst en vecka.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Black bean muffins med apelsinfrosting

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Nötbräck med torkad frukt

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Sallad med rostade morötter och belugalinser

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Kronärtskocksröra med parmesan

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Morotsmuffins med glasyr och strössel

Betyg
Betyg
(94)
Spara recept

Gravad lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Baguette med yoghurt

Betyg
Betyg
(26)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • Rosmarinolja:
  • 1 kvist rosmarin
  • 0.25 apelsin ca 5 cm lång remsa
  • 7 dl olivolja
  • Timjanolja:
  • 5 kvist timjan
  • 0.25 citron ca 5 cm lång remsa
  • 7 dl olivolja
  • Basilikaolja:
  • 8 basilikablad
  • 1 hel vitlöksklyfta
  • 0.5 urkärnad röd chili, delad på längden
  • 7 dl olivolja

Kryddsatta oljor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (8 betyg)

Smaksätt dina oljor själv och med färska kryddor.

3 flaskor à 75 cl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stoppa ner kryddor och övriga smaksättare i en ren flaska.
  2. Häll i oljan så att den täcker alla ingredienser. Detta är viktigt så att ingredienserna inte möglar.
  3. Förslut flaskan och låt oljan dra i rumstemperatur minst en vecka.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Black bean muffins med apelsinfrosting

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Nötbräck med torkad frukt

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Sallad med rostade morötter och belugalinser

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Kronärtskocksröra med parmesan

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Morotsmuffins med glasyr och strössel

Betyg
Betyg
(94)
Spara recept

Gravad lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Baguette med yoghurt

Betyg
Betyg
(26)