Kryddig kyckling med grönsaksris

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 10 st
  • 250 g ris, expressris på maxikanskt vis (Uncle Ben's)
  • 600 g strimlad kyckling, Guldgågel Tacokyckling
  • 125 g broccoli, i bitar
  • 2 knipplökar, grovt hackade
  • 1 röd paprika, tärnad
  • 2 dl majskorn
  • salt och svartpeppar
  • Till servering:
  • 2 dl gräddfil
  • 1 kruka koriander, grovt skuren
  • 1 lime, i klyftor

Gör så här

  1. Tillaga riset enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Hetta upp en stor stekpanna eller wok och lägg i kycklingen. Stek till fin färg och tillsätt sedan grönsakerna. Stek under omrörning på hög värme tills kycklingen är genomstekt och grönsakerna lätt mjuka. Smaka av med salt och peppar.
  3. Vänd ner riset i pannan och servera med gräddfil, koriander och lime.

Tips

Strö över strimlad chili för lite extra hetta.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Syrlig kycklinggryta med smak av kanel - Coop

(29)

Thaikyckling med linser och röd curry - Coop

(2)

Basilikarisotto med krispigt kycklingben - Coop

(0)

Stekt ris med kycklingfärs och curry - Coop

(7)

Tandoorikyckling med ris - Coop

(22)

Nasi goreng med mandel - Coop

(29)
10 st
  • Ingredienser 10 st
  • 250 g ris, expressris på maxikanskt vis (Uncle Ben's)
  • 600 g strimlad kyckling, Guldgågel Tacokyckling
  • 125 g broccoli, i bitar
  • 2 knipplökar, grovt hackade
  • 1 röd paprika, tärnad
  • 2 dl majskorn
  • salt och svartpeppar
  • Till servering:
  • 2 dl gräddfil
  • 1 kruka koriander, grovt skuren
  • 1 lime, i klyftor

Kryddig kyckling med grönsaksris

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tillaga riset enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Hetta upp en stor stekpanna eller wok och lägg i kycklingen. Stek till fin färg och tillsätt sedan grönsakerna. Stek under omrörning på hög värme tills kycklingen är genomstekt och grönsakerna lätt mjuka. Smaka av med salt och peppar.
  3. Vänd ner riset i pannan och servera med gräddfil, koriander och lime.

Tips

Strö över strimlad chili för lite extra hetta.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Syrlig kycklinggryta med smak av kanel - Coop

(29)

Thaikyckling med linser och röd curry - Coop

(2)

Basilikarisotto med krispigt kycklingben - Coop

(0)

Stekt ris med kycklingfärs och curry - Coop

(7)

Tandoorikyckling med ris - Coop

(22)

Nasi goreng med mandel - Coop

(29)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies