Kesellasmoothie

Betyg (1-5):
4.08 (12 betyg)

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (3)
  • 250 g kesella vanilj
  • 3 dl frysta hallon eller blåbär
  • 5 dl äppelmust

Gör så här

  1. Lägg alla ingredienser i en blender och mixa till en slät smoothie. Eller lägg allt i en bunke och mixa slätt med en stavmixer. Häll upp i 4 glas.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



JJ

2012-01-09

Det vore bra om ni uppdaterade hemsidan med näringsinnehåll, kcal, kolhydrater, fett och proteiner.

vanja persson

2011-12-12

god

Liknande recept

Mango passion smoothie

(8)

Matmuffins med morötter och fetaost

(5)

Våfflor med blåbärsyoghurt

(5)

Saffransscones med kesella

(1)

Vattenmelonsoppa

(0)

Börek (Spenat- och fetaostfyllda filodegssnurror)

(9)

Smoothie med mango och banan

(4)

Frasvåfflor

(123)
3 st
  • Ingredienser (3)
  • 250 g kesella vanilj
  • 3 dl frysta hallon eller blåbär
  • 5 dl äppelmust

Kesellasmoothie

Betyg (1-5):
4.08 (12 betyg)

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg alla ingredienser i en blender och mixa till en slät smoothie. Eller lägg allt i en bunke och mixa slätt med en stavmixer. Häll upp i 4 glas.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



JJ

2012-01-09

Det vore bra om ni uppdaterade hemsidan med näringsinnehåll, kcal, kolhydrater, fett och proteiner.

vanja persson

2011-12-12

god

Liknande recept

Mango passion smoothie

(8)

Matmuffins med morötter och fetaost

(5)

Våfflor med blåbärsyoghurt

(5)

Saffransscones med kesella

(1)

Vattenmelonsoppa

(0)

Börek (Spenat- och fetaostfyllda filodegssnurror)

(9)

Smoothie med mango och banan

(4)

Frasvåfflor

(123)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies