Kanapé med saffransfärskost och apelsin

Kanapé med saffransfärskost och apelsin

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Julig munsbit med friska smaker. Vackert att servera till välkomstdrinken.

Tillagningstid: 30 minuter
12 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 100 g färskost
  • 0.5 g saffran
  • 2 msk vatten
  • 2 msk socker
  • 0.5 apelsin, skal i remsor
  • 0.5 skivad kavring
  • 0.5 dl plockad färsk timjan

Gör så här

  1. Blanda färskosten med saffran. Värm socker och vatten i en stekpanna och lägg i apelsinskalen, koka 3 minuter. Lägg upp dem på bakplåtspapper och låt stelna.
  2. Tryck ut tolv små 4 cm ringar av brödet, med hjälp av ett glas. Bred lite av färskostblandningen på varje skiva kavring. Garnera med apelsinskal och timjan.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Prästostpaj toppad med dressad fänkål, granatäpple och dill

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Småbaguetter med rosmarin och fikon

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Avokado-örtsås

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Sotade lökar med örtsmör

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Chili- och vitlöksmarinerade gröna oliver

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Laxsnittar med kokos

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Räkor med mango, chili och koriander

Betyg
Betyg
(65)
Spara recept

Kanel- och apelsinglaserad palsternacka

Betyg
Betyg
(16)
Kanapé med saffransfärskost och apelsin
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 100 g färskost
  • 0.5 g saffran
  • 2 msk vatten
  • 2 msk socker
  • 0.5 apelsin, skal i remsor
  • 0.5 skivad kavring
  • 0.5 dl plockad färsk timjan

Kanapé med saffransfärskost och apelsin

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Julig munsbit med friska smaker. Vackert att servera till välkomstdrinken.

Tillagningstid: 30 minuter
12 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda färskosten med saffran. Värm socker och vatten i en stekpanna och lägg i apelsinskalen, koka 3 minuter. Lägg upp dem på bakplåtspapper och låt stelna.
  2. Tryck ut tolv små 4 cm ringar av brödet, med hjälp av ett glas. Bred lite av färskostblandningen på varje skiva kavring. Garnera med apelsinskal och timjan.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Prästostpaj toppad med dressad fänkål, granatäpple och dill

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Småbaguetter med rosmarin och fikon

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Avokado-örtsås

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Sotade lökar med örtsmör

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Chili- och vitlöksmarinerade gröna oliver

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Laxsnittar med kokos

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Räkor med mango, chili och koriander

Betyg
Betyg
(65)
Spara recept

Kanel- och apelsinglaserad palsternacka

Betyg
Betyg
(16)