Hyderabadi vegetarian pilau (stekt ris med grönsaker och cashewnötter)
Hyderabadi vegetarian pilau (stekt ris med grönsaker och cashewnötter)
  • Tid 20 min

Hyderabadi vegetarian pilau (stekt ris med grönsaker och cashewnötter)

4 (2 betyg)

Det går bra att göra med gårdagens kokta ris för att det ska gå ännu smidigare.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 8

Ingredienser

4 portioner
  • 10 kvartade champinjoner
  • 1 tärnad röd paprika
  • 0.5 tärnad zucchini eller 1 dl frysta gröna ärtor
  • 4 dl kokt basmatiris
  • 1 hackad grön chili
  • 1.5 dl cashewnötter
  • 2 dl hackad koriander
  • salt
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Värm olja i en stekpanna och stek svamp, paprika och zucchini.

  2. 2

    Tillsätt ris och chili. Stek på medelvärme tills riset är varmt. Vänd ner nötter och koriander och smaka av med salt.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar