Hamburgerrulle med bacon och picklad rödlök
  • Tid 45 min

Hamburgerrulle med bacon och picklad rödlök

0 (0 betyg)

Ett kul och gott sätt att göra hamburgare! Här kommer alla smaker, jalapeños, cheddarost och bacon, in i hamburgaren direkt. Servera i bröd med sallad, tomat, picklad rödlök och bearnaisesås.

  • Tillagningstid 45 min
  • Ingredienser 14

Ingredienser

4 portioner
  • 500 g nötfärs
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk nymalen svartpeppar
  • 0.75 dl inlagda jalapeños, hackade
  • 1 dl riven cheddarost
  • 1 förpackning bacon
Picklad rödlök:
  • 1 rödlök
  • 1 lime, pressad saft
  • 2 msk strösocker
  • 0.5 msk vitvinsvinäger
Till servering:
  • 4 hamburgerbröd
  • salladsmix
  • 1 stor tomat, skivad
  • färdig bearnaisesås
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Picklad rödlök: Skiva löken tunt och vänd ihop med limesaft, socker och vinäger, låt dra fram till servering.

  2. 2

    Platta ut köttfärsen tunt i en rektangel på en bit plastfolie. Salta och peppra och strö över jalapeños och cheddarost. Rulla ihop till en rulle, från kortsidan med hjälp av plasten och krama till så att skarven fäster ordentligt. Linda baconskivorna runt om så att skivornas ändar möts. Skär rullen i fyra skivor och krama till skivorna så de håller ihop ordentligt.

  3. 3

    Pensla med olja och grilla till fin färg på båda sidor och de är nästan genomstekta. Värm bröden på grillen. Fyll bröden med sallad, tomat, hamburgerrulle, bearnaisesås och den picklade löken.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar