
Halstrad laxsashimi
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 10 minuter
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- (8)
- 500 g lax i kuber
- 1 msk olja
- 0.5 dl japansk soja
- 1 finriven vitlöksklyfta
- 1 finstrimlad röd chili
- 0.5 dl grovhackad, inlagd ingefära (gari)
- ev ärtskott till garnering
- 0.5 tsk salt
Gör så här
- Salta laxkuberna. Hetta upp olja i en stekpanna. Stek laxen på hög värme 1–2 min per sida. Blanda soja, vitlök, chili och ingefära.
- Lägg laxen på ett serveringsfat och ringla över marinaden. Garnera ev med ärtskott.
Liknande recept
Halstrad laxsashimi
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 10 minuter
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Salta laxkuberna. Hetta upp olja i en stekpanna. Stek laxen på hög värme 1–2 min per sida. Blanda soja, vitlök, chili och ingefära.
- Lägg laxen på ett serveringsfat och ringla över marinaden. Garnera ev med ärtskott.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
ulla norberg
2015-02-04
super GOTT