Halloween-quesadillas

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (2 betyg)

Orangea quesadillas som fylls med en svart bönröra och ost. Servera med guacamole och tomatsallad, perfekta på halloweenfesten!

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:175º
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 orangea tortillabröd
  • 230 g kokta svarta bönor, avsköljda (på burk)
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 0.5 tsk cayennepeppar
  • 0.5 tsk salt
  • 2 msk olivolja
  • 3 dl riven ost
  • Till servering
  • 2 dl gräddfil
  • färsk koriander
  • Tomatsallad
  • 300 g körsbärstomater, fintärnade
  • 0.5 liten rödlök, finhackad
  • 0.5 kruka färsk koriander, hackad
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 tsk flingsalt
  • Guacamole
  • 2 avokador, mosade
  • 0.5 lime, pressad saft
  • 0.5 jalapeño, finhackad
  • salt

Gör så här

  1. Blanda ihop alla ingredienserna till tomatsalladen. Mosa avokadon och rör ihop med limesaft och ev jalapeño. Smaka av med salt.
  2. Skär ut monsteransikten ur två av tortillabröden. Mosa bönorna och blanda med spiskummin, cayennepeppar, salt och 1 msk olja. Strö osten över de andra bröden och bred på bönröran.
  3. Lägg på ansiktsbröden och pensla med resten av oljan. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga mitt i ugnen ca 8 min. Servera med tomatsallad, guacamole, gräddfil och gärna lite extra koriander.

Tips

De orangea tortillabröden hittar du i kyldisken.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Äppeldipp

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Halstrade pilgrimsmusslor med chili

Betyg
Betyg
(62)
Spara recept

Örtvåfflor med brie

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Mirinmarinerad lax

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Deviled eggs – kryddade ägg

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Gravad lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Smördegspaj med karamelliserad lök

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Laxsnittar med tomat, honung och tryffelolja

Betyg
Betyg
(2)
18 st
  • Ingredienser (18)
  • 4 orangea tortillabröd
  • 230 g kokta svarta bönor, avsköljda (på burk)
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 0.5 tsk cayennepeppar
  • 0.5 tsk salt
  • 2 msk olivolja
  • 3 dl riven ost
  • Till servering
  • 2 dl gräddfil
  • färsk koriander
  • Tomatsallad
  • 300 g körsbärstomater, fintärnade
  • 0.5 liten rödlök, finhackad
  • 0.5 kruka färsk koriander, hackad
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 tsk flingsalt
  • Guacamole
  • 2 avokador, mosade
  • 0.5 lime, pressad saft
  • 0.5 jalapeño, finhackad
  • salt

Halloween-quesadillas

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (2 betyg)

Orangea quesadillas som fylls med en svart bönröra och ost. Servera med guacamole och tomatsallad, perfekta på halloweenfesten!

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:175º
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ihop alla ingredienserna till tomatsalladen. Mosa avokadon och rör ihop med limesaft och ev jalapeño. Smaka av med salt.
  2. Skär ut monsteransikten ur två av tortillabröden. Mosa bönorna och blanda med spiskummin, cayennepeppar, salt och 1 msk olja. Strö osten över de andra bröden och bred på bönröran.
  3. Lägg på ansiktsbröden och pensla med resten av oljan. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga mitt i ugnen ca 8 min. Servera med tomatsallad, guacamole, gräddfil och gärna lite extra koriander.

Tips

De orangea tortillabröden hittar du i kyldisken.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Äppeldipp

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Halstrade pilgrimsmusslor med chili

Betyg
Betyg
(62)
Spara recept

Örtvåfflor med brie

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Mirinmarinerad lax

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Deviled eggs – kryddade ägg

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Gravad lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Smördegspaj med karamelliserad lök

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Laxsnittar med tomat, honung och tryffelolja

Betyg
Betyg
(2)