Hallonsmoothie med kanelbröd
  • Tid 20 min
  • Ugn 200º

Hallonsmoothie med kanelbröd

4.62 (8 betyg)

Yoghurtbaserad drink med banan och hallon. Servera till krispig baguette med kanel och socker.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 8
  • Ugnstemperatur 200º

Ingredienser

4 portioner
  • 200 g frysta hallon, tinade
  • 1 banan, delad i bitar
  • 4 dl vaniljyoghurt
  • 2 dl mjölk
Kanelbröd:
  • 200 g baguette
  • 1 msk smör eller margarin
  • 2 tsk strösocker
  • 1 tsk siktad kanel
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Börja med bröden. Skär baguetten i ½ cm tjocka skivor. Bred på smöret och strö över socker och kanel. Grädda 3-5 minuter.

  2. 2

    Mixa hallon, banan, vaniljyoghurt och mjölk, häll genast upp i höga glas och servera med kanelbröd.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar