Gubbröra på danskt rågbröd
  • Tid 20 min

Gubbröra på danskt rågbröd

2.77 (48 betyg)

Salt och god liten klassiker.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 10

Ingredienser

8 portioner
  • 8 hårdkokta ägg
  • 55 g ansjovisfiléer med spad
  • 2 msk smörgåskaviar
  • 2 msk finskuren gräslök
  • 2 msk finskuren dill
  • 2 ägg, endast gulan
Till servering:
  • 8 skiva danskt rågbröd (eller liknade) delade på mitten
  • 50 g löjrom
  • finskuren gräslök
  • dillvippor
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Hacka ägg och ansjovis. Blanda med spad och övriga ingredienser till gubbröran.

  2. 2

    Fördela på rågbrödet. Toppa med rom och garnera med gräslök och dill.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar