Grön- och rödkålssallad

Grön- och rödkålssallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(34)

En fräsch sallad med äpple och senapsdressing.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 liter grönkål i tunna strimlor
  • 1 liter rödkål i tunna strimlor
  • 2 äpplen i tunna strimlor
  • 1 dl valnötter
  • 0.5 dl flagad parmesanost
  • Senapsdressing:
  • 3 msk olivolja
  • 2 msk skånsk senap
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Lägg kålen i kokande vatten och förväll den ca 1 minut. Häll av i durkslag, kyl med kallt vatten och låt rinna av ordentligt.
  2. Varva kål, äpple, nötter och ostflagor på ett fat eller i en skål. Rör ihop ingredienserna till dressingen och häll den över.
  3. Låt gärna stå och dra ca 15 minuter före servering.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Äppel- och räksalsa i endiveblad

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Grillad karré på surdegsbröd med chutney på nektariner och jalapeño

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Smoothie bowl

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Krossade cashewnötter med paprika

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Asiatisk kimchi med ingefära och sambal

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Vegansk ”sill” i krämig sås

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Tacorulle med granatäpple och rödkål

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Grönkålssallad med julsmak

Betyg
Betyg
(243)
Grön- och rödkålssallad
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 1 liter grönkål i tunna strimlor
  • 1 liter rödkål i tunna strimlor
  • 2 äpplen i tunna strimlor
  • 1 dl valnötter
  • 0.5 dl flagad parmesanost
  • Senapsdressing:
  • 3 msk olivolja
  • 2 msk skånsk senap
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 krm svartpeppar

Grön- och rödkålssallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(34)

En fräsch sallad med äpple och senapsdressing.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg kålen i kokande vatten och förväll den ca 1 minut. Häll av i durkslag, kyl med kallt vatten och låt rinna av ordentligt.
  2. Varva kål, äpple, nötter och ostflagor på ett fat eller i en skål. Rör ihop ingredienserna till dressingen och häll den över.
  3. Låt gärna stå och dra ca 15 minuter före servering.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Äppel- och räksalsa i endiveblad

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Grillad karré på surdegsbröd med chutney på nektariner och jalapeño

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Smoothie bowl

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Krossade cashewnötter med paprika

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Asiatisk kimchi med ingefära och sambal

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Vegansk ”sill” i krämig sås

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Tacorulle med granatäpple och rödkål

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Grönkålssallad med julsmak

Betyg
Betyg
(243)