Grillkorv med glaze och krämig dragonpotatissallad
  • Tid 25 min

Grillkorv med glaze och krämig dragonpotatissallad

0 (0 betyg)

Potatissallad är det perfekta tillbehöret till grillat. Den kan stå klar och förberedd i kylen medan du lugnt står och grillar. Testa tjock grillkorv med glaze nästa gång du blir grillsugen.

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 12

Ingredienser

4 portioner
  • 1 förpackning tjock grillkorv med glaze, Tulip
  • 1 fänkål, tunt strimlad
Potatissallad:
  • 800 g små kokta potatisar
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk dijonsenap, Grey Poupon
  • 2 schalottenlökar, finhackade
  • 1 kruka dragon, hackad + några blad till topping
  • 1 kruka persilja, hackad
  • 1 msk balsamvinäger
  • salt
  • 2 salladslök, strimlade
  • 1 tsk gula senapsfrön
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Blanda crème fraiche, senap, lök, dragon, persilja och balsamvinäger. Vänd ner potatisen och smaka av med salt. Toppa potatissalladen med dragonblad, salladslök och senapsfrön.

  2. 2

    Tillaga korvarna enligt anvisningen på förpackningen och servera med potatissallad och fänkål.

Servering

Ringla över lite olivolja och strö på flingsalt.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Använd mandolin för att få fänkålen riktigt tunt strimlad.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar