Grillkorv med glaze och krämig dragonpotatissallad

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Potatissallad är det perfekta tillbehöret till grillat. Den kan stå klar och förberedd i kylen medan du lugnt står och grillar. Testa tjock grillkorv med glaze nästa gång du blir grillsugen.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 12 st
  • 1 förpackning tjock grillkorv med glaze, Tulip
  • 1 fänkål, tunt strimlad
  • Potatissallad:
  • 800 g små kokta potatisar
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk dijonsenap, Grey Poupon
  • 2 schalottenlökar, finhackade
  • 1 kruka dragon, hackad + några blad till topping
  • 1 kruka persilja, hackad
  • 1 msk balsamvinäger
  • salt
  • 2 salladslök, strimlade
  • 1 tsk gula senapsfrön

Gör så här

  1. Blanda crème fraiche, senap, lök, dragon, persilja och balsamvinäger. Vänd ner potatisen och smaka av med salt. Toppa potatissalladen med dragonblad, salladslök och senapsfrön.
  2. Tillaga korvarna enligt anvisningen på förpackningen och servera med potatissallad och fänkål.

Servering

Ringla över lite olivolja och strö på flingsalt.

Tips

Använd mandolin för att få fänkålen riktigt tunt strimlad.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Midsommarpaj - Coop

(7)

Marockanska blandfärsbiffar med sötpotatis och persiljeyoghurt - Coop

(24)

Krämig "jansson" - Coop

(0)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Gormetrulle - Coop

(23)

Inkokt lax med ingefära och krämig wasabisås - Coop

(0)

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater - Coop

(38)

Mini-Jansson med gravad lax och rosépeppar - Coop

(9)
12 st
  • Ingredienser 12 st
  • 1 förpackning tjock grillkorv med glaze, Tulip
  • 1 fänkål, tunt strimlad
  • Potatissallad:
  • 800 g små kokta potatisar
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk dijonsenap, Grey Poupon
  • 2 schalottenlökar, finhackade
  • 1 kruka dragon, hackad + några blad till topping
  • 1 kruka persilja, hackad
  • 1 msk balsamvinäger
  • salt
  • 2 salladslök, strimlade
  • 1 tsk gula senapsfrön

Grillkorv med glaze och krämig dragonpotatissallad

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Potatissallad är det perfekta tillbehöret till grillat. Den kan stå klar och förberedd i kylen medan du lugnt står och grillar. Testa tjock grillkorv med glaze nästa gång du blir grillsugen.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda crème fraiche, senap, lök, dragon, persilja och balsamvinäger. Vänd ner potatisen och smaka av med salt. Toppa potatissalladen med dragonblad, salladslök och senapsfrön.
  2. Tillaga korvarna enligt anvisningen på förpackningen och servera med potatissallad och fänkål.

Servering

Ringla över lite olivolja och strö på flingsalt.

Tips

Använd mandolin för att få fänkålen riktigt tunt strimlad.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Midsommarpaj - Coop

(7)

Marockanska blandfärsbiffar med sötpotatis och persiljeyoghurt - Coop

(24)

Krämig "jansson" - Coop

(0)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Gormetrulle - Coop

(23)

Inkokt lax med ingefära och krämig wasabisås - Coop

(0)

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater - Coop

(38)

Mini-Jansson med gravad lax och rosépeppar - Coop

(9)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies