För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Grilla fisk i foliepaket

Betyg (1-5):
2.85 (135 betyg)

Låt lax, torskfilé, grönsaker, champinjoner och potatis grillas i foliepaket tillsammans med matlagningsgrädde. En riktig smaksensation, gott att servera med dill och citronklyftor!

Tillagningstid: 30 minuter
Svårighetsgrad:Enkel
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g halverade potatisar
  • 1 gul lök, i bitar
  • 0.5 skivad purjolök
  • 1 skivad morot
  • 250 g lax, i 3 cm bitar
  • 200 g torskfilé eller annan vit fisk, i 3 cm bitar
  • 12 körsbärstomater
  • 150 g halverade champinjoner
  • 0.5 tsk vitpeppar
  • 2.5 dl matlagningsgrädde
  • 4 msk grovhackad dill
  • 0.5 citroner, i små klyftor
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Forma 4 stora aluminiumbitar till skålar. Fördela potatis, lök, purjolök och morötter i dem. Lägg på lax- och torskfilé. Toppa fisken med körsbärstomater och champinjoner. Tillsätt salt och peppar.
  2. Fördela grädden i skålarna. Vik ihop dem till täta paket och lägg dem på grillen och grilla ca 20 minuter.
  3. Servera med dill och citronklyftor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Helstekt abborre med kantareller

(14)

Ugnsbakad kolja med champinjoner

(38)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 600 g halverade potatisar
  • 1 gul lök, i bitar
  • 0.5 skivad purjolök
  • 1 skivad morot
  • 250 g lax, i 3 cm bitar
  • 200 g torskfilé eller annan vit fisk, i 3 cm bitar
  • 12 körsbärstomater
  • 150 g halverade champinjoner
  • 0.5 tsk vitpeppar
  • 2.5 dl matlagningsgrädde
  • 4 msk grovhackad dill
  • 0.5 citroner, i små klyftor
  • 1 tsk salt

Grilla fisk i foliepaket

Betyg (1-5):
2.85 (135 betyg)

Låt lax, torskfilé, grönsaker, champinjoner och potatis grillas i foliepaket tillsammans med matlagningsgrädde. En riktig smaksensation, gott att servera med dill och citronklyftor!

Tillagningstid: 30 minuter
Svårighetsgrad:Enkel
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Forma 4 stora aluminiumbitar till skålar. Fördela potatis, lök, purjolök och morötter i dem. Lägg på lax- och torskfilé. Toppa fisken med körsbärstomater och champinjoner. Tillsätt salt och peppar.
  2. Fördela grädden i skålarna. Vik ihop dem till täta paket och lägg dem på grillen och grilla ca 20 minuter.
  3. Servera med dill och citronklyftor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Helstekt abborre med kantareller

(14)

Ugnsbakad kolja med champinjoner

(38)