
Griljerad skinka- klassisk
Betyg (1-5):
Snabbgjord och god grilljering till skinkan. Recept av: Eleonora Von Essen och Foto: Eva Hildén Smith
Tillagningstid: 10 min + tid i ugn
Ugnstemperatur:225º
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- (5)
- 1 kokt rimmad skinka
- 2 äggulor
- 1 dl klassisk senap, eller annan favorit
- 1 msk strösocker
- 2 dl ströbröd
Gör så här
- Sätt ugnen på 225°. Skär bort svålen på skinkan. Lägg skinkan i en rymlig ugnsform och klappa torr.
- Rör ihop äggulor, senap och socker. Pensla blandningen över skinkan och strö över ströbrödet. Sätt in formen i mitten av ugnen 10–15 min, tills griljeringen har fått fin färg.
Liknande recept
Griljerad skinka- klassisk
Betyg (1-5):
Snabbgjord och god grilljering till skinkan. Recept av: Eleonora Von Essen och Foto: Eva Hildén Smith
Tillagningstid: 10 min + tid i ugn
Ugnstemperatur:225º
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Sätt ugnen på 225°. Skär bort svålen på skinkan. Lägg skinkan i en rymlig ugnsform och klappa torr.
- Rör ihop äggulor, senap och socker. Pensla blandningen över skinkan och strö över ströbrödet. Sätt in formen i mitten av ugnen 10–15 min, tills griljeringen har fått fin färg.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!