Gratinerad färskpotatis med chèvre

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.6 (5 betyg)

Variera färskpotatisen genom att blanda den med tomat, sparris, sallads lök och gratinera med chèvre.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g färsk potatis
  • 6 urkärnade tomater, i klyftor
  • 6 salladslökar, i bitar
  • 250 g sparris
  • 200 g smulad chèvre
  • 0.5 dl finhackad gräslök,
  • 0.5 dl olivolja

Gör så här

  1. Koka färskpotatisen ca 5 minuter. Lägg potatisen i en ugnsform och lägg på tomater, salladslök och sparris. Smula över chèvre och ringla över olivolja.
  2. Gratinera i ugn ca 20 minuter. Servera gratängen tillsammans med t.ex. grillad laxfilé.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillplanka med chimichurripotatissallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Tomatfyllda potatisar

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Laxpaj med potatis

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Korv med hembakade korvbröd

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Rostad potatissallad med örter och vallmofrö

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Hemrimmad lax med krämig dillpotatis

Betyg
Betyg
(8)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 500 g färsk potatis
  • 6 urkärnade tomater, i klyftor
  • 6 salladslökar, i bitar
  • 250 g sparris
  • 200 g smulad chèvre
  • 0.5 dl finhackad gräslök,
  • 0.5 dl olivolja

Gratinerad färskpotatis med chèvre

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.6 (5 betyg)

Variera färskpotatisen genom att blanda den med tomat, sparris, sallads lök och gratinera med chèvre.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka färskpotatisen ca 5 minuter. Lägg potatisen i en ugnsform och lägg på tomater, salladslök och sparris. Smula över chèvre och ringla över olivolja.
  2. Gratinera i ugn ca 20 minuter. Servera gratängen tillsammans med t.ex. grillad laxfilé.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillplanka med chimichurripotatissallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Tomatfyllda potatisar

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Laxpaj med potatis

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Korv med hembakade korvbröd

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Rostad potatissallad med örter och vallmofrö

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Hemrimmad lax med krämig dillpotatis

Betyg
Betyg
(8)