
Granola med exotiska frukter
Betyg (1-5):
Att ha en riktigt bra granola till frukosten gör att hela dagen får en bra start. Den här är fullmatad med nyttiga flingor, krispig kokos och söta exotiska frukter.
Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
1 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 5 dl havregryn
- 3 dl quinoaflingor
- 2 dl kokosflingor
- 1 dl vatten
- 2 msk flytande honung
- 4 dl torkad frukt, t ex mango, banan och ananas
- 1 dl torkad ingefära (naturgodis)
- 1 dl kokosflakes
Gör så här
- Blanda ihop havregryn med quinoaflingor, kokosflingor, vatten och honung. Sprid ut i ett tunt lager på plåt med bakplåtspapper. Rosta mitt i ugnen till fin färg, ca 15 min. Rör om en gång under tiden.
- Hacka ev de torkade frukter som är för stora, och vänd ner all torkad frukt i granolan. Förvaras i tättslutande burk när den svalnat helt.
Granola med exotiska frukter
Betyg (1-5):
Att ha en riktigt bra granola till frukosten gör att hela dagen får en bra start. Den här är fullmatad med nyttiga flingor, krispig kokos och söta exotiska frukter.
Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
1 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Blanda ihop havregryn med quinoaflingor, kokosflingor, vatten och honung. Sprid ut i ett tunt lager på plåt med bakplåtspapper. Rosta mitt i ugnen till fin färg, ca 15 min. Rör om en gång under tiden.
- Hacka ev de torkade frukter som är för stora, och vänd ner all torkad frukt i granolan. Förvaras i tättslutande burk när den svalnat helt.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!