Granola med exotiska frukter
  • Tid 30 min
  • Ugn 200º

Granola med exotiska frukter

0 (0 betyg)

Att ha en riktigt bra granola till frukosten gör att hela dagen får en bra start. Den här är fullmatad med nyttiga flingor, krispig kokos och söta exotiska frukter.

  • Tillagningstid 30 min
  • Ingredienser 8
  • Ugnstemperatur 200º

Ingredienser

1 liter
  • 5 dl havregryn
  • 3 dl quinoaflingor
  • 2 dl kokosflingor
  • 1 dl vatten
  • 2 msk flytande honung
  • 4 dl torkad frukt, t ex mango, banan och ananas
  • 1 dl torkad ingefära (naturgodis)
  • 1 dl kokosflakes
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Blanda ihop havregryn med quinoaflingor, kokosflingor, vatten och honung. Sprid ut i ett tunt lager på plåt med bakplåtspapper. Rosta mitt i ugnen till fin färg, ca 15 min. Rör om en gång under tiden.

  2. 2

    Hacka ev de torkade frukter som är för stora, och vänd ner all torkad frukt i granolan. Förvaras i tättslutande burk när den svalnat helt.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar