Fruktsallad med rostad kokosglass

Betyg (1-5):
5 (4 betyg)

Den krämiga glassen är smaksatt med rostad kokos och blir ett ljuvligt komplement till en fräsch fruktsallad. bästa desserten!

Tillagningstid: 30 min + tid i frysen
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 1 apelsin
  • 1 mango
  • 10 physalis
  • 3 passionsfrukter
  • 1 lime, finrivet skal
  • Rostad kokosglass
  • 2 dl kokosflingor
  • 5 dl vispgrädde
  • 397 g sötad kondenserad mjölk

Gör så här

  1. Rostad kokosglass: Rosta kokosen gyllene i torr panna under omrörning. Vispa grädden fluffig. Vänd ner kondenserad mjölk och kokos. Låt stå i frysen minst 4 timmar.
  2. Skär bort skalet från apelsinen och skär ut filéerna. Skala och skär mango och physalis i mindre bitar. Skeda ut passionsfrukten ur skalet och vänd ner med frukten och finrivet limeskal. Servera med en glasskula och ev mer rostad kokos.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ris à la Malta-bowl med tropisk frukt

(1)

Kokosbollar med vit choklad och lime

(3)

Tiramisù med hallon och lime

(14)

Gräddtårta med rabarber och jordgubbar

(2)

Mango och hallon med vaniljkesella och nötter

(3)

Kardemumma- och citronkakor med lemon curd- grädde och bär

(10)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(21)

Smoothie med mango och banan

(4)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 1 apelsin
  • 1 mango
  • 10 physalis
  • 3 passionsfrukter
  • 1 lime, finrivet skal
  • Rostad kokosglass
  • 2 dl kokosflingor
  • 5 dl vispgrädde
  • 397 g sötad kondenserad mjölk

Fruktsallad med rostad kokosglass

Betyg (1-5):
5 (4 betyg)

Den krämiga glassen är smaksatt med rostad kokos och blir ett ljuvligt komplement till en fräsch fruktsallad. bästa desserten!

Tillagningstid: 30 min + tid i frysen
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rostad kokosglass: Rosta kokosen gyllene i torr panna under omrörning. Vispa grädden fluffig. Vänd ner kondenserad mjölk och kokos. Låt stå i frysen minst 4 timmar.
  2. Skär bort skalet från apelsinen och skär ut filéerna. Skala och skär mango och physalis i mindre bitar. Skeda ut passionsfrukten ur skalet och vänd ner med frukten och finrivet limeskal. Servera med en glasskula och ev mer rostad kokos.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ris à la Malta-bowl med tropisk frukt

(1)

Kokosbollar med vit choklad och lime

(3)

Tiramisù med hallon och lime

(14)

Gräddtårta med rabarber och jordgubbar

(2)

Mango och hallon med vaniljkesella och nötter

(3)

Kardemumma- och citronkakor med lemon curd- grädde och bär

(10)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(21)

Smoothie med mango och banan

(4)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies