Fisk med ris och tapenade – one pot

Fisk med ris och tapenade – one pot

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(23)

One pot med råris, vitkål och fisk som toppas med tomater och tapenade, minimalt med disk!

Tillagningstid: 50 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 100 g vitkål, hackad
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 msk olivolja
  • 3 dl råris
  • 1 msk citronpeppar
  • 1 fiskbuljongtärning
  • 7 dl vatten
  • 400 g fryst alaska pollock, tinad
  • 0.5 tsk salt
  • 125 g körsbärstomater, halverade
  • 70 g tapenade

Gör så här

  1. Fräs kål, lök och vitlök i olja i en djup stekpanna med lock tills det mjuknat och fått lite färg.
  2. Tillsätt ris, citronpeppar och smulad buljongtärning. Häll på vatten och låt sjuda under lock ca 40 min.
  3. Skär fisken i mindre bitar, salta och lägg ovanpå riset tillsammans med tomaterna och tapenaden. Sätt tillbaka locket och låt stå ytterligare ca 10 min.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

Betyg
Betyg
(84)
Spara recept

Pastasås med musslor

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Indiska linspannkakor fyllda med kryddstark blomkål

Betyg
Betyg
(47)
Spara recept

Zucchiniburgare med klyftpotatis

Betyg
Betyg
(96)
Spara recept

Thaikyckling med kokosmjölk och lime

Betyg
Betyg
(203)
Spara recept

Ugnsstekt fläskkarré med ingefärsrotmos

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Laxgratäng

Betyg
Betyg
(179)
Spara recept

Borsjtj med kryddig korv

Betyg
Betyg
(38)
Fisk med ris och tapenade – one pot
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 100 g vitkål, hackad
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 msk olivolja
  • 3 dl råris
  • 1 msk citronpeppar
  • 1 fiskbuljongtärning
  • 7 dl vatten
  • 400 g fryst alaska pollock, tinad
  • 0.5 tsk salt
  • 125 g körsbärstomater, halverade
  • 70 g tapenade

Fisk med ris och tapenade – one pot

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(23)

One pot med råris, vitkål och fisk som toppas med tomater och tapenade, minimalt med disk!

Tillagningstid: 50 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fräs kål, lök och vitlök i olja i en djup stekpanna med lock tills det mjuknat och fått lite färg.
  2. Tillsätt ris, citronpeppar och smulad buljongtärning. Häll på vatten och låt sjuda under lock ca 40 min.
  3. Skär fisken i mindre bitar, salta och lägg ovanpå riset tillsammans med tomaterna och tapenaden. Sätt tillbaka locket och låt stå ytterligare ca 10 min.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

Betyg
Betyg
(84)
Spara recept

Pastasås med musslor

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Indiska linspannkakor fyllda med kryddstark blomkål

Betyg
Betyg
(47)
Spara recept

Zucchiniburgare med klyftpotatis

Betyg
Betyg
(96)
Spara recept

Thaikyckling med kokosmjölk och lime

Betyg
Betyg
(203)
Spara recept

Ugnsstekt fläskkarré med ingefärsrotmos

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Laxgratäng

Betyg
Betyg
(179)
Spara recept

Borsjtj med kryddig korv

Betyg
Betyg
(38)