Fattiga riddare med bönor i tomatsås  och vitlöksfrästa haricots verts

Fattiga riddare med bönor i tomatsås och vitlöksfrästa haricots verts

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Tillagningstid: 20 min
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 dl tomatsås
  • 2 dl stora vita bönor (kokta)
  • 1 tsk olivolja
  • 100 g haricots verts
  • 2 vitlöksklyftor, skivade
  • 4 grova toastbrödskivor
  • 2 ägg
  • 1 dl mjölk
  • 1 msk smör
  • salt

Gör så här

  1. Värm tomatsåsen med bönorna i en kastrull. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs haricots verts och vitlök 2–3 min. Smaka av med salt. Vispa lätt ihop ägg och mjölk. Doppa toastbröden och stek gyllene på båda sidor i smör.

Tips

Perfekt snabbmat när kylskåpet känns tomt.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Vegetarisk lasagne med soltorkade tomater

Betyg
Betyg
(115)
Spara recept

Ris med pumpa, svarta bönor och granatäppelsallad

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Tacorulle med granatäpple och rödkål

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Zucchinistubbar med röda linser och matvete

Betyg
Betyg
(29)
Fattiga riddare med bönor i tomatsås  och vitlöksfrästa haricots verts
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 4 dl tomatsås
  • 2 dl stora vita bönor (kokta)
  • 1 tsk olivolja
  • 100 g haricots verts
  • 2 vitlöksklyftor, skivade
  • 4 grova toastbrödskivor
  • 2 ägg
  • 1 dl mjölk
  • 1 msk smör
  • salt

Fattiga riddare med bönor i tomatsås och vitlöksfrästa haricots verts

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Tillagningstid: 20 min
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Värm tomatsåsen med bönorna i en kastrull. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs haricots verts och vitlök 2–3 min. Smaka av med salt. Vispa lätt ihop ägg och mjölk. Doppa toastbröden och stek gyllene på båda sidor i smör.

Tips

Perfekt snabbmat när kylskåpet känns tomt.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Vegetarisk lasagne med soltorkade tomater

Betyg
Betyg
(115)
Spara recept

Ris med pumpa, svarta bönor och granatäppelsallad

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Tacorulle med granatäpple och rödkål

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Zucchinistubbar med röda linser och matvete

Betyg
Betyg
(29)