För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Danska drottningens sill

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

”Det här är en hyllning till dendanska drottningen Margrethe.Inläggningen är lika röd som hennesläppstift. Jag älskar henneeftersom hon är konstnärlig ochvågar sticka ut och bryta mot detförväntade.”

Tillagningstid: 30 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 (ca 400g) matjessillfiléer
  • 1 dl rödvinbärsgelé
  • 1 dl vatten
  • 1 dl ketchup
  • 10 kaprisbär, eller 2 msk kapris
  • 1 rödlök, finhackad

Gör så här

  1. Låt sillen rinna av. Smält gelén med vatten och ättika i en kastrull.Tillsätt ketchup. Låt svalna.
  2. Skär sillen i 2 cm stora skivor. Vänd ned i såsen tillsammans medkapris och lök. Låt dra i kylen en stund innan servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Krämig citrongrässill

(1)

Senapssill och lingonsill

(17)

Limeströmming

(0)

Deviled eggs – kryddade ägg

(8)

Gravad röding

(23)

Krämig koriander- och chilisill

(4)

Spett med bläckfisk och räkor

(2)

Äpple- och pepparrotssill

(117)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 4 (ca 400g) matjessillfiléer
  • 1 dl rödvinbärsgelé
  • 1 dl vatten
  • 1 dl ketchup
  • 10 kaprisbär, eller 2 msk kapris
  • 1 rödlök, finhackad

Danska drottningens sill

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

”Det här är en hyllning till dendanska drottningen Margrethe.Inläggningen är lika röd som hennesläppstift. Jag älskar henneeftersom hon är konstnärlig ochvågar sticka ut och bryta mot detförväntade.”

Tillagningstid: 30 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Låt sillen rinna av. Smält gelén med vatten och ättika i en kastrull.Tillsätt ketchup. Låt svalna.
  2. Skär sillen i 2 cm stora skivor. Vänd ned i såsen tillsammans medkapris och lök. Låt dra i kylen en stund innan servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Krämig citrongrässill

(1)

Senapssill och lingonsill

(17)

Limeströmming

(0)

Deviled eggs – kryddade ägg

(8)

Gravad röding

(23)

Krämig koriander- och chilisill

(4)

Spett med bläckfisk och räkor

(2)

Äpple- och pepparrotssill

(117)