Dadlar med manchego och basilika

Dadlar med manchego och basilika

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Snabbt recept på goda tilltugg där sött möter salt. Det går förstås bra att välja annan ost än manchego om man hellre vill.

Tillagningstid: 5 minuter
20 st
  • 20 dadlar
  • 150 g salt hårdost, ex machego, pecorino eller parmesan
  • 20 basilikablad
  • tandpetare

Gör så här

  1. Skär ett snitt i dadlarna och plocka ut kärnan.
  2. Skär osten i mindre bitar och tryck ner i dadlarna.
  3. Lägg ett basilikablad runt om och fäst med en tandpetare. Servera genast så att bladen håller sig fräscha.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Dadlar med manchego och basilika
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 20 dadlar
  • 150 g salt hårdost, ex machego, pecorino eller parmesan
  • 20 basilikablad
  • tandpetare

Dadlar med manchego och basilika

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Snabbt recept på goda tilltugg där sött möter salt. Det går förstås bra att välja annan ost än manchego om man hellre vill.

Tillagningstid: 5 minuter
20 st

Gör så här

  1. Skär ett snitt i dadlarna och plocka ut kärnan.
  2. Skär osten i mindre bitar och tryck ner i dadlarna.
  3. Lägg ett basilikablad runt om och fäst med en tandpetare. Servera genast så att bladen håller sig fräscha.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!