
Dadlar med manchego och basilika
Betyg (1-5):
Snabbt recept på goda tilltugg där sött möter salt. Det går förstås bra att välja annan ost än manchego om man hellre vill.
Tillagningstid: 5 minuter
20 st
- 20 dadlar
- 150 g salt hårdost, ex machego, pecorino eller parmesan
- 20 basilikablad
- tandpetare
Gör så här
- Skär ett snitt i dadlarna och plocka ut kärnan.
- Skär osten i mindre bitar och tryck ner i dadlarna.
- Lägg ett basilikablad runt om och fäst med en tandpetare. Servera genast så att bladen håller sig fräscha.
Dadlar med manchego och basilika
Betyg (1-5):
Snabbt recept på goda tilltugg där sött möter salt. Det går förstås bra att välja annan ost än manchego om man hellre vill.
Tillagningstid: 5 minuter
20 st
Gör så här
- Skär ett snitt i dadlarna och plocka ut kärnan.
- Skär osten i mindre bitar och tryck ner i dadlarna.
- Lägg ett basilikablad runt om och fäst med en tandpetare. Servera genast så att bladen håller sig fräscha.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!