Choklad-, morots- och dadelbollar
  • Tid 15 min

Choklad-, morots- och dadelbollar

3.46 (35 betyg)

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 7

Ingredienser

15 stycken
  • 8 urkärnade färska dadlar
  • 2 dl finriven morot
  • 2 dl havregryn
  • 3 msk raw kakao
  • 1 msk kokosolja
  • 1 dl kokosflingor
Garnering:
  • 1 dl kokosflingor
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Finhacka dadlarna och blanda ihop med resten av ingredienserna till en jämn smet.

  2. 2

    Forma till 15 runda bollar och rulla dem i kokosflingor. Bollarna håller ca 1 vecka i kylskåp.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Smaksätt med lite starkt kaffe.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

3 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Maria

    Supergoda!!

  • Mikaela

    Jättegoda!! Mycket godare än de "vanliga" med margarin och socker. Rekomenderar verkligen dessa. Morötterna ger en otroligt saftig smak.

  • Anna

    Jag gillade dom här skarpt! Tyckte dom var goda. Sen är dom ju nyttigare än originalet, så man kan ju glufsa i sig en extra utan dåligt samvete... <3