Carpaccio på sharonfrukt

Carpaccio på sharonfrukt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Tunt skuren sharonfrukt med smak av vanilj.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
  • 2 dl vatten, eller vitt vin
  • 2 msk socker
  • 1 urkärnad vaniljstång
  • 4 sharonfrukter, skurna i lövtunna skivor
  • 1 granatäpple, kärnorna
  • 1 dl crème fraiche, hårt vispad

Gör så här

  1. Koka upp vatten eller vin, socker och vaniljkärnor och sjud i cirka 5 minuter. Bred ut skivorna av sharonfrukten på ett fat, eller fördela på tallrikar. Häll sockerlagen över. Garnera med granatäppelkärnor och servera med crème fraiche.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Carpaccio på sharonfrukt
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 2 dl vatten, eller vitt vin
  • 2 msk socker
  • 1 urkärnad vaniljstång
  • 4 sharonfrukter, skurna i lövtunna skivor
  • 1 granatäpple, kärnorna
  • 1 dl crème fraiche, hårt vispad

Carpaccio på sharonfrukt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Tunt skuren sharonfrukt med smak av vanilj.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Koka upp vatten eller vin, socker och vaniljkärnor och sjud i cirka 5 minuter. Bred ut skivorna av sharonfrukten på ett fat, eller fördela på tallrikar. Häll sockerlagen över. Garnera med granatäppelkärnor och servera med crème fraiche.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!