Bubblande iste med smak av persika och mynta

Bubblande iste med smak av persika och mynta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(10)

God drink med eller utan alkohol.

Tillagningstid: 10 minuter
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 liter kylt te med smak av persika eller annat fruktte
  • 2 dl konc lättdryck hallon/persika
  • 75 cl kylt mousserande vin eller alkoholfri cider
  • 200 g frysta bär t ex hallon
  • 3 i klyftor persikor
  • 0.5 kruka mynta
  • is

Gör så här

  1. Blanda det kalla teet med den konc lättdrycken i en stor kanna eller skål.
  2. Häll i vin eller cider precis innan servering.
  3. Lägg i frysta bär, persikoklyftor samt myntablad och rejält med is.

Tips

Ställ kannan och glasen i frysen före servering så håller sig drycken ordentligt kall.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Trefrukts-marmelad med chili

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Äppel- och basilikacaipirinha

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Currysill med äpple

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Fruktkompott med ingefära och lime

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Inkokta äpplen

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Grillade fikon med parmaskinka

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Ört- och citronöverbakad lammstek

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

Betyg
Betyg
(24)
Bubblande iste med smak av persika och mynta
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 liter kylt te med smak av persika eller annat fruktte
  • 2 dl konc lättdryck hallon/persika
  • 75 cl kylt mousserande vin eller alkoholfri cider
  • 200 g frysta bär t ex hallon
  • 3 i klyftor persikor
  • 0.5 kruka mynta
  • is

Bubblande iste med smak av persika och mynta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(10)

God drink med eller utan alkohol.

Tillagningstid: 10 minuter
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda det kalla teet med den konc lättdrycken i en stor kanna eller skål.
  2. Häll i vin eller cider precis innan servering.
  3. Lägg i frysta bär, persikoklyftor samt myntablad och rejält med is.

Tips

Ställ kannan och glasen i frysen före servering så håller sig drycken ordentligt kall.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Trefrukts-marmelad med chili

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Äppel- och basilikacaipirinha

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Currysill med äpple

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Fruktkompott med ingefära och lime

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Inkokta äpplen

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Grillade fikon med parmaskinka

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Ört- och citronöverbakad lammstek

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

Betyg
Betyg
(24)