Bolognese på julskinka

Bolognese på julskinka

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Ta hand om alla rester och omvandla dem till nya goda rätter, Till exempel en bolgonese på överbliven julskinka, perfekt vardagsmiddag.

Tillagningstid: 40 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g julskinka
  • 1 msk olivolja
  • 1 gul lök, hackad
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 tomater, tärnade
  • 400 g krossade tomater
  • 1 köttbuljongtärning
  • 0.5 msk strösocker
  • 1 msk torkad salvia
  • 2 tsk fänkålsfrö
  • 1 tsk salt
  • Till servering
  • pasta
  • riven parmesan

Gör så här

  1. Hacka skinkan fint. Hetta upp olja i en gryta och stek löken tills den är mjuk.
  2. Tillsätt skinka och tomatpuré och stek ytterligare ett par min.
  3. Tillsätt färska och krossade tomater, buljong, socker, salvia, fänkålsfrö och salt. Låt sjuda ca 20 min. Servera med pasta och riven parmesan.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Japanskt långkok med nudlar

Betyg
Betyg
(51)
Spara recept

Rostade rotfrukter med kassler

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Baconlindad järpe med primörer

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Fläskfilé africana

Betyg
Betyg
(48)
Spara recept

Karibisk köttgryta

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Gremolatastekt biff

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Karamelliserat fläskkött med örtsallad

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Fläskfilégryta med champinjoner och palsternacksmos

Betyg
Betyg
(82)
Bolognese på julskinka
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 500 g julskinka
  • 1 msk olivolja
  • 1 gul lök, hackad
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 tomater, tärnade
  • 400 g krossade tomater
  • 1 köttbuljongtärning
  • 0.5 msk strösocker
  • 1 msk torkad salvia
  • 2 tsk fänkålsfrö
  • 1 tsk salt
  • Till servering
  • pasta
  • riven parmesan

Bolognese på julskinka

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Ta hand om alla rester och omvandla dem till nya goda rätter, Till exempel en bolgonese på överbliven julskinka, perfekt vardagsmiddag.

Tillagningstid: 40 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hacka skinkan fint. Hetta upp olja i en gryta och stek löken tills den är mjuk.
  2. Tillsätt skinka och tomatpuré och stek ytterligare ett par min.
  3. Tillsätt färska och krossade tomater, buljong, socker, salvia, fänkålsfrö och salt. Låt sjuda ca 20 min. Servera med pasta och riven parmesan.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Japanskt långkok med nudlar

Betyg
Betyg
(51)
Spara recept

Rostade rotfrukter med kassler

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Baconlindad järpe med primörer

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Fläskfilé africana

Betyg
Betyg
(48)
Spara recept

Karibisk köttgryta

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Gremolatastekt biff

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Karamelliserat fläskkött med örtsallad

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Fläskfilégryta med champinjoner och palsternacksmos

Betyg
Betyg
(82)