Grönsaksbullar med blomkålscouscous
  • Tid 30 min

Grönsaksbullar med blomkålscouscous

0 (0 betyg)

Färdiga grönsaksbullar med majs och morot, serveras med blomkålscouscous.

  • Tillagningstid 30 min
  • Ingredienser 5

Ingredienser

4 portioner
  • 400 g grönsaksbullar
  • 1 kg blomkålshuvud
Till servering:
  • 225 g frysta lingon
  • 1 dl strösocker
  • 50 g smör
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Tillaga grönsaksbullarna enligt anvisningen på förpackningen.

  2. 2

    Riv ett blomkål till ett smul. Lägg ner i saltat kokande vatten ca 3 min. Sila av i ett durkslag.

  3. 3

    Rör lingon och socker tills bären tinat och sockret löst sig. Smält och bryn smöret i en kastrull under omrörning tills det slutar skumma och doftar nötigt.

  4. 4

    Servera grönsaksbullarna med blomkålscouscous, brynt smör och rårörda lingon.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar