Biscotti med blåbär och tranbär

Betyg (1-5):
3.67 (6 betyg)

En italiensk kaka, här smaksatt med mandel, blåbär och tranbär.

Tillagningstid: 1 timme
Ugnstemperatur:200º
36 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 75 g rumsvarmt smör
  • 2 dl socker
  • 2 ägg
  • 6 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 dl torkade blåbär (50 g)
  • 1 dl hackade torkade tranbär (50 g)
  • 2 dl hackad mandel (100 g)

Gör så här

  1. Vispa smör och socker smidigt med elvisp. Tillsätt äggen ett i taget under vispning.
  2. Tillsätt resten av ingredienserna och knåda ihop till en fast deg.
  3. Dela degen i fyra bitar och rulla till längder lika långa som plåten. Lägg rullarna på plåt med bakplåtspapper.
  4. Grädda mitt i ugnen 20 minuter i 200 grader.
  5. Ta ut plåten och sänk värmen till 125 grader. Låt svalna några minuter innan du skär längderna i sneda bitar, cirka 9 per längd. Lägg dem med ena snittytan uppåt och grädda i 30 minuter eller tills kakorna känns torra. Vänd den andra snittytan upp efter halva tiden.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lena

2015-07-27

Begärliga biscotti! Blir bäst med grovhackad mandel.

Moa

2012-01-17

Fantastiska!

Liknande recept

Frasvåfflor

(123)

Smoothie med mango och banan

(4)

Våfflor med blåbärsyoghurt

(5)

Börek (Spenat- och fetaostfyllda filodegssnurror)

(9)

Mango passion smoothie

(8)

Yoghurtbunke

(16)

Saffransscones med kesella

(1)

Jordgubbssmoothie

(96)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 75 g rumsvarmt smör
  • 2 dl socker
  • 2 ägg
  • 6 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 dl torkade blåbär (50 g)
  • 1 dl hackade torkade tranbär (50 g)
  • 2 dl hackad mandel (100 g)

Biscotti med blåbär och tranbär

Betyg (1-5):
3.67 (6 betyg)

En italiensk kaka, här smaksatt med mandel, blåbär och tranbär.

Tillagningstid: 1 timme
Ugnstemperatur:200º
36 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa smör och socker smidigt med elvisp. Tillsätt äggen ett i taget under vispning.
  2. Tillsätt resten av ingredienserna och knåda ihop till en fast deg.
  3. Dela degen i fyra bitar och rulla till längder lika långa som plåten. Lägg rullarna på plåt med bakplåtspapper.
  4. Grädda mitt i ugnen 20 minuter i 200 grader.
  5. Ta ut plåten och sänk värmen till 125 grader. Låt svalna några minuter innan du skär längderna i sneda bitar, cirka 9 per längd. Lägg dem med ena snittytan uppåt och grädda i 30 minuter eller tills kakorna känns torra. Vänd den andra snittytan upp efter halva tiden.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lena

2015-07-27

Begärliga biscotti! Blir bäst med grovhackad mandel.

Moa

2012-01-17

Fantastiska!

Liknande recept

Frasvåfflor

(123)

Smoothie med mango och banan

(4)

Våfflor med blåbärsyoghurt

(5)

Börek (Spenat- och fetaostfyllda filodegssnurror)

(9)

Mango passion smoothie

(8)

Yoghurtbunke

(16)

Saffransscones med kesella

(1)

Jordgubbssmoothie

(96)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies