Bananpannkakor med bär och kvarg
  • Tid 25 min

Bananpannkakor med bär och kvarg

0 (0 betyg)

Glutenfria bananpannkakor på kikärtsmjöl serverade med kvarg och bär blir ett perfekt mellis eller en mättande dessert.

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 6

Ingredienser

4 portioner
  • 3 ägg
  • 2 bananer
  • 1 dl kikärtsmjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 0.5 tsk salt
  • smör eller kokosolja, till stekning
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Mixa ägg, bananer, mjöl, bakpulver och salt med en stavmixer till en slät smet.

  2. 2

    Stek små pannkakor i smör. Servera pannkakorna med bär och kvarg.

Servering

Fint att garnera med citronmeliss!

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Vill du ha sötare pannkakor, använd mogna bananer.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

2 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Coop

    Hej Simon! Tyvärr har vi lite tekniska problem med ingredienslistorna för tillfället, vi jobbar på att lösa det så snabbt vi kan. Tills vidare kan du hitta receptet här: https://www.coop.se/contentassets/6fcf0ed8c5a04d9fb27c9899e273651b/smaka-pa-coop_var_klar_p3-v11-14-2019.pdf /Elsa, webbredaktör

  • Simon

    Inga ingredienser? Eller har jag en trasig länk?