Apelsinsallad
  • Tid 10 min

Apelsinsallad

3.45 (22 betyg)

Apelsinsalladen med pistagenötter, kardemumma, granatäppelkärnor och honung är en riktig vitaminbomb.

  • Tillagningstid 10 min
  • Ingredienser 6

Ingredienser

4 portioner
  • 6 apelsiner
  • 1 granatäpple
  • 1 tsk stötta kardemummafrön
  • 1 dl hackade, osaltade pistagenötter
  • 2 msk flytande honung
  • myntablad
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Skär bort skalen på apelsinerna med en vass liten kniv. Skär sedan ut klyftorna utan skinn.

  2. 2

    Dela granatäpplet i fyra delar och plocka ur kärnorna. Lägg apelsinklyftorna på ett stort fat eller i en skål. Fördela granatäppelkärnor, kardemumma och nötter över apelsinerna.

  3. 3

    Ringla över honung och garnera eventuellt med myntablad.

Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • MARIE

    UNDERBART