Äggröra med spenat och fetaost
  • Tid 5 min

Äggröra med spenat och fetaost

3.44 (9 betyg)

  • Tillagningstid 5 min
  • Ingredienser 8

Ingredienser

2 portioner
  • 4 ägg
  • 0.5 dl vatten
  • 0.5 tsk salt
  • svartpeppar
  • 1 tsk olivolja
  • 100 g fetaost
  • 30 g babyspenat
  • 125 g körsbärstomater
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Vispa lätt ihop ägg, vatten, salt och peppar. Ringla olja i en kastrull eller stekpanna (gärna i teflon) och häll i smeten. Stek på svag värme under omrörning. Smula ner fetaost och vänd ner spenatbladen innan smeten stelnat helt. Servera med tomater.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar