Mer Smak 6/7 - 2018

Njut av klassisk midsommarlunch, härliga semesterfavoriter och inspiration till gott och grönt på grillen!

I sommarnumret av Mer Smak bjuder våra egna matkreatörer Sara Begner och Danielle Brookes på en klassisk midsommarlunch med sill i nygammal tappning, läcker lax och somriga röror. Lunchen avslutas med en sommartårta med lemon curd, mandelkaka – och jordgubbar, förstås!

I Mathjälten får vi träffa Karoline Nordefors, som brinner för att ge pensionärerna på ”sitt” boende för äldre en härlig matupplevelse. Trerätters med vin, hotellfrukostar och dessert efter varje lunch är hennes recept för att sprida matglädje bland de äldre.

I lilla matjobbet får vi tips på 8 nya semesterfavoriter – goda maträtter som förgyller alla sommardagar. Rökta räkor med rostad potatissallad, pizza bianca och pulled kyckling med sötpotatiskräm är några av favoriterna!

I Vardagsakuten fortsätter sommarpeppen med grillskola hemma hos familjen Aspegren. Mamma Anna-Klara lär sig att grilla hela veckan lång, och på Vego!-sidorna får vi inspiration till härligt gott & grönt på grillen.

Mer Smak nummer 6/7 landar i brevlådan 18-20 juni.

Läs hela numret av Mer Smak nr 6/7 2018 (pdf)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies