För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Mer Smak nr 5 – 2020

I det här numret bjuder Mer Smak på magiskt goda prinsessbiskvi-bakelser med smak av hallon, marsipan och grädde. Alla runt fikabordet kommer vilja smaka dessa härliga bakverk!

Inspireras till fler middagar under bar himmel. Allt från klassisk BBQ med alla goda smaker man inte vill vara utan till picknickmat som inte kräver allt för mycket fix och trix på plats. Psst! Missa inte det himmelska receptet på krämig Key lime pie milkshake.

Träffa Mathjälten Karin Sundgren som vill inspirera oss till att skaffa nya rutiner i köket och minska matsvinnet. Istället för att slänga sista brödskalken kan man skära ner den och lägga den i en låda i frysen, så har man krutonger att fräsa på till salladen.

Vardagsakuten rycker ut till familjen Hillevi Knutas på Gotland. De vill lära sig bra och enkel picknickmat för att kunna njuta av naturen tillsammans. Coops matkreatör Sara Begner tipsar om det bästa receptet för en lyckad picknick ute i det gröna. Använd smarta staplingsbara burkar. Desto bättre förpackad picknickkorgen är, desto fräschare och godare kommer maten smaka.

Välkommen till ett nytt matigt nummer av Mer Smak!

Läs hela Mer Smak nr 5 - 2020 här (pdf)

Logga in för att läsa tidigare nummer av Mer Smak.