Mer Smak nr 2 - 2019

I Mer Smaks februarinummer öppnar vi dörren till det indiska köket och njuter av smakrika rätter som marinerad kyckling med currydoftande cashewnötssås, samosasknyten med dipp och indisk lammgryta. Med Sara Begners recept är det lätt som en plätt att laga indiskt hemma. Och gott blir det!

Fler borde äta fisk till middag. Det tycker kocken Nils Molinder. ”Kan du steka biff, kan du laga fisk!”, konstaterar han och delar med sig av fiskfavoriter som torskrygg bourguignon.

Nu är det hög tid att plocka fram boan och paljetterna och bjuda in till mellokväll. Med Mer Smaks recept blir middagen en dunderhit. På menyn står färsbiffar, tomatsalsa och rotfruktsgratäng. Perfekt när ni blir många framför tv:n. Dessutom tipsar pysseldrottningen Vivi Wallin om hur du höjer volymen med fiffig pianotårta och festivalklämmor!

Mer Smak nummer 2 landar i brevlådan 18-20 februari. 

Läs hela Mer Smak 2, 2019 (pdf)

Logga in för att läsa tidigare nummer av Mer Smak.

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies