Mer Smak 10 - 2020

I nr 10 av Mer Smak vill vi ta er med på en matinspirationsresa till bland annat Italien med maträtter som får oss att känna eller kanske minnas en härlig resa eller upplevelse. Mat väcker känslor helt enkelt, hoppas att något av våra recept i det här numret kan bidra till en härlig känsla eller upplevelse för just dig och din familj!

I detta nummer träffar vi kocken Erik Videgård som är en av våra mest kända matprofiler. Han bjuder oss på en härlig och färgstark meny som verkligen är värd att testa. Prova på att laga hans mustiga paella med saffran eller varför inte Dahl med gula ärtor. Han tipsar även om hur du kan få till det perfekta sushiriset, missa inte det!

Snart är det även dags för årets roligaste lov – läslovet V44. Högläsning för det lilla barnet är centralt för att utveckla ett centralt språk. Tävla om att få läsa in en barnsaga i en professionell studio som sedan publiceras exklusivt med Coops partner. När ni i familjen kanske ändå är lediga tillsammans under lovet, varför inte göra städningen till en mysig aktivitet och familjestund. Visste ni att det går att städa snällt hemma med fler hållbara val som finns i skafferiet? Utmana barnen kan de hitta något i skafferiet som går att städa med? Läs mer om det i Mer Smak!

Varmt välkommen till ett nytt inspirerande nummer av Mer Smak!

Läs hela Mer Smak nr 10 - 2020 här (pdf).

HTML källkodslägeBryt ord

Logga in för att läsa tidigare nummer av Mer Smak.