Bli studentmedlem i Coop

Som medlem i Coop och student får du 50 % rabatt på utvalda varor, poäng på allt du handlar, personliga erbjudanden och mycket mer.

Recept

Här hittar du enkla, nyttiga och billiga recept på matlådor och inspirerande teman för den som har idétorka. Du kan också passa på att köpa månadens erbjudande för en smaskig färdig måltid.

Morot- och halloumibiffar med klyftpotatis

Betyg
Betyg
(28)

Morots- och apelsinsoppa

Betyg
Betyg
(14)

Morots- och ingefärssoppa med äpple och koriander

Betyg
Betyg
(3)

Morotsbröd i långpanna

Betyg
Betyg
(154)

Morotsbröd i korg

Betyg
Betyg
(1)

Morotshummus

Betyg
Betyg
(2)

Avokado- och chokladmousse med dadelchokladsås

Betyg
Betyg
(4)

Avokado- och mangosallad

Betyg
Betyg
(13)

Avokadocarpaccio

Betyg
Betyg
(11)

Avokadopasta

Betyg
Betyg
(13)

Avokadotoast

Betyg
Betyg
(4)

Avokadosallad med granatäpple

Betyg
Betyg
(18)

Vanliga frågor:

  • Månadens studenterbjudande gäller alla studenter registrerade hos Mecenat (ej gymnasieelever) som är eller blir medlemmar i Coop.

  • Om du är student och medlem i Coop laddas månadens studenterbjudande automatiskt på ditt Coop-kort den 1:a i varje månad. Rabatten dras när du visar legitimation i kassan eller drar ditt Coop-kort Du kan se vilka rabatter som finns laddade på kortet i Coop-appen, på coop.se eller i Medlemspunkten i butik. Vi reserverar oss för att varan tillfälligt kan vara slutsåld.

  • Några dagar efter att du fått ditt Coop-kort får du ett välkomstbrev med information om ditt medlemskap. När du får brevet är även välkomstgåvorna laddade på ditt Coop-kort och du kan då hämta gåvorna i din Coop-butik. Rabatten dras automatiskt när du drar kortet eller visar legitimation i kassan. Du som är mellan 18–25 år får även en biobiljett, i form av en värdekod som du finner på välkomstbrevet.

  • När du slutar studera får du inte längre studentrabatter laddade på kortet, men självklart kan du även i fortsättningen utnyttja alla övriga medlemsförmåner. Du fortsätter alltså att samla poäng och ta del av medlemspriser och personliga erbjudanden.

  • Det kan ta upp till 5 dagar innan de första studenterbjudandena laddas på kortet. Därefter laddas de på kortet den 1:a i varje månad.

  • Rabatterna laddas automatiskt på kortet om du redan är medlem och börjar studera. Dock kan det dröja upp till 5 dagar från att du registrerats som student till att studentrabatterna finns laddade på ditt Coop-kort.  Därefter laddas de på kortet den 1:a i varje månad.