Tävlingsvillkor för quizet

Mellan 16/10-24/10 kan du tävla i vårt roliga SkiStar-quiz och ha chans att vinna fina priser. Förbättra dina vinstchanser genom att dela quizet med dina vänner och därmed samla bonuspoäng.

Spela quizet på coop.se, ta en genväg dit genom att klicka här.

Priser:
Totalt kommer 20 st priser att delas ut.
1:a pris - SkiStar presentkort (värde 15 000 kr)
2:a - 5:e pris - Vallebarnskidor (värde ca 2 000 kr)
6:e - 20:e pris - Skidglasögon från EQPE (värde ca 599 kr)

Så utses vinnaren:
Den medlem som under tävlingsperioden får högst poäng totalt genom rätt- och snabbast svar inkl. bonuspoäng vinner. Vinnarna kommer att kontaktas via mail.

Har man vunnit ett av priserna i något av de 3 senaste medlemsquizen är det inte möjligt att vinna i detta quiz.

Tävlingsperiod:
Tävlingen pågår mellan den 16 oktober - 24 oktober. För att ha chans att vinna behöver svaren skickas in under denna period.

Deltagande och spelregler:
Spela quizet som består av 6 st slumpmässigt utvalda frågor kring skidåkning och SkiStar. Du får poäng både för rätt svar samt hur snabbt du svarar. Det går även att tjäna upp till 500 bonuspoäng genom att bjuda in/utmana fler personer att spela quizet. Du får 100 bonuspoäng per registrerad spelare. För att erhålla bonuspoäng måste den eller de som man har delat quizet med ha spelat och registrerat sig via den delade länken. Bonuspoängen är vinstgrundande. Vinnaren koras utifrån högst sammantagen poäng, beräknat utifrån antal rätt, svarstiden och ev. bonuspoäng.

För att kunna delta och vinna i quizet behöver du vara medlem i Coops Medlemsprogram. Det är gratis att delta i quizet. Alla medlemmar har rätt att spela quizet och delta i tävlingen, men för att kunna vinna måste man vara minst 18 år. Det går att spela quizet uppo till 3 gånger per medlem.

Villkor gällande vinster:
Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Samtliga priser är personliga och kan inte överlåtas till annan. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot andra varor.

Personuppgifter:
De uppgifter deltagaren lämnar om sig själv i samband med tävlingen kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen samt att tillkännage vinnare. E-postadresser kan även komma att användas för utskick om erbjudanden och kampanjer på Coop. Genom att godkänna dessa tävlingsvillkor samtycker deltagaren till personuppgiftsbehandling enligt ovan. I samband med publicering av tävlingens resultat kan namn komma att publiceras i quizets resultatlista.

Din integritet är viktig för oss. Vi är därför angelägna om att de personuppgifter som Coop behandlar om dig hanteras på ett tryggt och säkert sätt, och i enlighet med tillämplig dataskyddslagstiftning. Läs mer om hur Coop hanterar dina personuppgifter och för vilka syften, samt information om dina rättigheter vid behandling av personuppgifter. Efter avslutat spelomgång i quizet publiceras deltagarens namn i en topplista. Genom att godkänna dessa tävlingsvillkor samtycker deltagaren till personuppgiftsbehandling enligt ovan.

Övriga villkor:
Coop tar inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka möjligheten att medverka i tävlingen eller som kan påverka slutresultatet av tävlingen. Tävlingsbidrag som är Coop tillhanda först efter tävlingens sluttid ingår inte i tävlingen. Coop har rätt att ta bort användare som misstänks fuska eller på annat sätt missbruka quizet. Anställda av Coop, av juridiska personer inom samma koncern som Coop eller av någon konsumentförening som är medlem i Kooperativa Förbundet samt sådana anställdas familjer samt anställda av MillionMind kommer inte kunna utses som vinnare i tävlingen.

Har du problem med att starta spelet? Quizet går ej att spela i webbläsaren Explorer. Du kan testa att spela quizet här via länken: https://www.coop.se/medlem/tavlingar/medlemsquiz/

Tävlingen arrangeras av Coop Sverige AB, vid eventuella frågor kring quizet ber vi dig att kontakta kundservice på 0771 – 171717.