Logga in för att se och använda dina poäng

Värdecheck 300 kr

30 000 poäng

Värdecheck 300 kr

Coop. Värdechecken ger dig 300 kr rabatt på ett helt köp i din Coop-butik. Gäller som betalning och delbetalning vid köp över 300 kr. Endast en värdecheck per köptillfälle.

Logga in och se om dina poäng räcker till.


Villkor:
Värdechecken är inte poänggrundande och gäller ej som betalning på coop.se eller vid köp av tobak, spel, lotter, presentkort, receptfria läkemedel och förmedlade tjänster. Tänk på att utbud och sortiment kan variera från butik till butik. Vill du handla specifika varor och betala med en värdecheck, kan du se efter om varan finns hemma när du är på plats i din Coop-butik – och sedan växla in dina poäng mot en värdecheck direkt i Medlemspunkten eller i Coop-appen.
Värdechecken laddas på Coop-kortet. När du valt en värdecheck ligger den laddad på hushållets samtliga Coop-kort i 90 dagar. Värdechecken löses in automatiskt när du drar ditt kort i kassan, förutsatt att köpesumman överskrider checkens rabattvärde. Följaktligen kan du inte spara en vald och uppladdad värdecheck till senare köptillfällen. Om värdechecken kombineras med en procentrabatt dras värdecheckens belopp av först, den procentuella rabatten beräknas således på det lägre beloppet.